Ejere

Et stærkt tværfagligt team med de mest erfarne specialister.

Hos Implantatklinik København har vi de dygtigste behandlere ansat med hver deres kompetenceområde. Vi er et stærkt team på over 30 medarbejdere, som arbejder inden for forskellige tandområder, men uanset hvilket område eller medarbejder, du møder, har vi alle det samme fokus: nemlig at skabe høj kvalitet i vores arbejde. Med årene har vi derfor opnået et højt specialiseringsniveau, hvor vi bl.a. er de mest erfarne i Danmark inden for vores kerneområder.

Vi lægger meget vægt på at have en tæt dialog med vores patienter, da en behandling hos os bygger på et samarbejde mellem dig som kunde og din behandler. Vi har et stort fokus på, at man altid får den behandler, som er bedst kvalificeret til den konkrete opgave, der skal løses. Dette er endnu en af årsagerne til vores høje succesrate med vores behandlinger på Implantatklinik København – for din tilfredshed er vores ambition – uanset hvilken behandling, vi udfører.

Jeg har nu været patient hos implantatklinik København gennem et par år. Jeg kan varmt anbefale klinikken. Som personale, er de altid opmærksomme på hvordan patienten har det, hvilket giver ro til hver behandling.

—Julie Lundø Grambo

Et erfarent klinikteam

Vi tror på, at videreuddannelse af både tandlæger og resten af personalet, er vejen til succes for både os og vores kunder. Kvaliteten af vores arbejde bliver sikret ved at have et højt specialiseringsniveau, og fordi vi altid stræber efter at være de bedste inden for vores branche, er vi i dag blandt de største behandlingscentre for tandimplantater og kompliceret tandbehandling i Danmark. Vi kombinerer de nyeste tandbehandlingsmetoder med god, gammeldags omsorg, fordi vi ønsker, at vores kunder skal smile hver eneste dag – hele livet!
Anne 01
Anne 02

Kvalitet og erfaring

Hos Implantatklinik København er du sikret en top-professionel behandling, der tager udgangspunkt i dit individuelle behov. Tryghed, omsorg og nærvær udgør kernen i vores kundefilosofi, og skaber grundlaget for den empati og grundighed, vi møder dig med.

Vi lægger vægt på at yde den bedste service, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af din behandling. Hos os får du derfor den bedste behandling tilpasset dit individuelle behov, og vi afslutter ikke din behandling før alle er fuldt tilfredse.

En klinik, som andre tandlæger og tandteknikere henviser til.

Ud over at have egne kunder, fungerer Implantatklinik København også som henvisningspraksis for mange andre tandlæger, hvor vi varetager den mere komplicerede tandbehandling, som måske ligger ud over en almindelig tandlæges faste arbejdsområde.

På Implantatklinik København er vi specialister i kompliceret, oral rehabilitering. Ofte har vi reddet tandsæt med store behandlingsbehov, som var blevet opgivet andetsteds, f.eks. tandsæt med fremskreden paradentose, mange huller, proteseinvalider, trafik- og voldsofre samt meget nedslidte tandsæt. Af samme grund er en stor del af de avancerede opgaver, vi løser, henvist fra andre tandlæger og fra kliniske tandteknikere. Når vi behandler dig for én af de nævnte udfordringer, foretager vi en grundig forundersøgelse og laver en gennemarbejdet behandlingsplan sammen med dig, så du kan fornemme de trygge hænder, du er i hos os.

Gratis Forundersøgelse 
Implantater