Gratis forundersøgelse

Gratis forundersogelse

Kom ind til en tryg og uforpligtende undersøgelse

Kunne du tænke dig at få en kvalificeret vurdering af dine tænder, og hjælp til et konkret tandproblem, du døjer med? Så kom ind til en gratis og uforpligtende forundersøgelse på vores klinik. Her vil du få en snak med en af vores dygtige specialister, hvor du kan høre mere om dine muligheder. Ud fra vores snak, vil vi aftale en tid på vores klinik, hvor du kommer til at møde den behandler, som lige præcis kan hjælpe dig med dit tandproblem. I forhold til den økonomiske del af din behandling, vil vi også tage en dialog omkring vores forskellige betalingsmuligheder under vores gratis forundersøgelse, således at økonomien ikke behøver stoppe dig fra at få en behandling foretaget hos os.

Du booker en gratis forundersøgelse ved at udfylde nedenstående kontaktformular på denne side, hvor du kort beskriver, hvad dit problem vedrører. Derefter kontakter vi dig telefonisk til en lidt mere indgående snak omkring din situation.

Tip: Vi kan på det varmeste anbefale at du tager din ægtefælle, et familiemedlem eller en god ven med til forundersøgelsen. Dette anbefaler vi, fordi vi har god erfaring med, at en person, du er tryg ved, kan gøre beslutningsprocessen meget nemmere for dig.

For os er den vigtigste prioritet, at du føler dig tryg og vægter vores ekspertise - og vi plejer altid at finde en løsning, som passer til netop dig.

Group1

Du booker en tid til forundersøgelsen på hjemmesiden, telefonisk eller via mail

Group 22

Du kommer ind til en uforpligtende konsultation med en af vores tandlæger til en samtale om dine udfordringer og behov

Group 43

Sammen gennemgår vi vores forslag til behandling, forløb og betalingsmuligheder, så du altid er inkluderet i processen

Gratis Forundersøgelse 
Implantater