Implantatklinik

Dame 02

Få tandimplantater udført af de mest erfarne og rutinerede specialister i København.

Hvis du har et behov for en implantatløsning, er det ikke ligegyldigt, hvor du vælger at få lavet dine tandimplantater. Hos Implantatklinik København har vi i mange år specialiseret os i at løse en lang række tandudfordringer med implantatløsninger af den højeste kvalitet og ekspertise. Vores kompetente team af specialister vil derfor tage godt vare på dine tænder.

Hos Implantatklinik København er kvalitet og tryghed vigtige nøgleord, og derfor har vi valgt kun at bruge førende og gennemtestede implantatsystemer, som også er de mest anerkendte på verdensplan. Kvaliteten af vores arbejde bliver sikret ved at have et højt specialiseringsniveau, og vi stræber altid efter at være de bedste inden for vores felt. 

Implantatklinik København er en af de største klinikker inden for tandimplantater og kompliceret tandbehandling i Danmark.

Tandimplantater af højeste kvalitet

Da et implantat har den samme funktion som en rigtig tand, er det meget vigtigt for os kun at bruge implantatsystemer af en høj kvalitet og med en stor reservedelssikkerhed. Vores tandimplantater er bl.a. fremstillet af titanium, da kæbebenet godt kan ”lide” titanium, og derfor vokser det hurtigt og urokkeligt sammen med tandimplantatet, som nu kan bruges som ny tandrod.

Ud over at benytte de bedste materialer og teknologier på markedet, er det også vigtigt, at vi som klinik altid udvikler vores kompetencer, så vi kan tilbyde vores kunder den bedste service og behandling. Vi tror derfor på, at videreuddannelse af både tandlæger og resten af personalet er vejen til succes for både vores team og kunder.

Som resultat af vores store erfaringsgrundlag og ekspertise, fungerer Implantatklinik København også som henvisningspraksis for andre tandlæger, som ikke selv kan isætte implantater. Vi hjælper derfor ikke kun vores egne kunder, eller dem, som er tilknyttet vores almene tandlægepraksis, men også patienter fra en lang række tandlæger på tværs af Danmark.

GroupCreated with Sketch.

Vi er blandt de mest erfarne og specialiserede implantatklinikker.

Group 2Created with Sketch.

Vi kombinerer de nyeste teknologier med god, gammeldags omsorg.

Group 3Created with Sketch.

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov – også økonomisk.

Opnå en holdbar og pæn løsning med et tandimplantat

Hvis du har behov for at erstatte en naturlig tandrod, vil et tandimplantat være et oplagt valg. Med et implantat sikrer man sig et flot og naturligt resultat, idet selve kronens farve, form og funktion kan laves, så den ligner dine naturlige tænder og passer ind i dit tandsæt. Hvis du ønsker en fastsiddende tanderstatning, som ved korrekt tandpleje vil kunne holde i flere årtier, så er et tandimplantat den perfekte løsning.

Tab af implantater finder sjældent sted, medmindre man udvikler parodontose, eller hvis man af andre årsager beskadiger knoglen omkring implantatet. Man vil typisk påsætte en tandkrone, som alt efter materiale og andre faktorer vil holde i mange år. Kronen kan naturligvis udskiftes eller gen-monteres, hvis der skulle opstå komplikationer.

Kom ind til en gratis og uforpligtende forundersøgelse

Selvom langt de fleste, der har behov for et tandimplantat, er egnet til en behandling, skal der alligevel være opfyldt en række betingelser forud for behandlingen. Derfor foretager vi altid en grundig forundersøgelse, hvor det også vil blive vurderet, om et implantat er det rette valg for dig, eller om der findes bedre alternativer. I samme anledning vil du kunne stille spørgsmål og lufte dine eventuelle bekymringer. Vi svarer gerne på alle de spørgsmål, du måtte have, og du forpligter dig ikke til en behandling ved vores forundersøgelse.

Du kan kontakte os for en gratis forundersøgelse lige her.

Gratis Forundersøgelse 
Implantater