Implantatbehandlinger

Implantat behandlinger

For mange er et tandimplantat vejen til et naturligt smil og større livskvalitet

Alle tandsæt er unikke, men nogle gange skal smilet hjælpes lidt på vej af en tandteknisk løsning, for at man får et velfungerende tandsæt og bekymringsfrit smil. En af de løsninger er bl.a. tandimplantater, som vi hos Implantatklinik København har mange års erfaring og ekspertise i at lave.

Men hvad er et implantat? Et tandimplantat er en kunstig tandrod, som placeres i kæbeknoglen, og som derved erstatter den tand, som mangler. Ovenpå selve implantatet kan man montere en porcelænskrone, således at implantatet kommer til at ligne og fungere som en helt almindelig tand. Hverken du eller andre vil derfor kunne se, at det er et tandimplantat.

Mangler du én eller flere tænder i munden, kan vores specialister med sikkerhed lave en løsning til dig, hvor du hverken kosmetisk eller funktionelt kan mærke stor forskel på dine egne og de kunstige tænder. Dette kan vi gøre ved at isætte nogle tandimplantater, hvorpå man påklikker en protese. Disse hedder tryklåsproteser, som er en foretrukken behandling blandt mange, da man får en fast løsning frem for en almindelig protese, som sidder mindre godt fast.

Det handler om livskvalitet.

Denne type behandlinger, hvor vi isætter implantater og laver en matchende protese, giver vores patienter forøget livskvalitet i sådan en grad, man ikke kan forestille sig.

Det er naturligvis en stor beslutning, og for mange en større investering, at få et tandimplantat med tryklåsprotese. Hvis du er kandidat til behandlingen, bruger vi derfor altid ekstra god tid på at hjælpe og vejlede dig grundigt, så du føler dig tryg og velinformeret hele vejen igennem din behandling, fra start til slut.

My periodontist Hasse made my treatments pain free, and took his time to explain each procedure making me feel relaxed and comfortable. His team of Dental hygienists and dentist were also very efficient and super friendly. My dental implants are amazing, they feel like my own teeth, I’m so happy for them. - Denise, Trustpilot

Hvem kan få implantater?

Du kan få et tandimplantat, hvis du mangler en eller flere tænder. Omfanget af vores behandlinger er meget individuelt og afhænger af dit unikke tandsæt og ønsker. Mange tror, at tandimplantater er forbeholdt en bestemt aldersgruppe, men der kan være mange årsager til at have behov for et implantat. Det kan være noget medfødt, som længe har generet, eller måske et akut opstået behov efter en ulykke. Hos Implantatklinik København har vi stor erfaring i at lave implantatløsninger til alle aldre og behov, med alt fra simple implantatløsninger til større komplekse behandlinger med implantater i hele munden. 
tand

Priser på behandling

Vores behandlinger er skræddersyet til dig, og det samme er prisen. Prisen på et eller flere implantater er derfor afhængig af en række faktorer, bl.a. implantatets placering i munden og tilstanden af det omgivende væv. For at skabe de bedste forhold for implantatet, og for at sikre implantatets holdbarhed, kan det være nødvendigt at genopbygge lidt knogle til det kommende implantat. Prisen på vores behandlinger varierer derfor fra behandling til behandling, da den naturligvis afspejler sværhedsgraden af den enkelte situation. Vi gennemgår altid økonomien med dig forud for din behandling.

Hvorfor skal du vælge en implantatløsning frem for en tandbro?

Hvornår, og hvorfor, skal du vælge et tandimplantat i stedet for at få en bro? Vi anbefaler typisk et tandimplantat frem for en tandbro, når nabotænderne til den manglende tand er sunde og raske. Når vi laver en tandbro, skal vi nemlig slibe nabotænderne ned, for at kunne pålime broen på disse. Har du derfor intakte tænder, anbefaler vi en implantatbehandling, hvor vi også skåner dine tænder mest muligt.

Gratis Forundersøgelse 
Implantater