Gratis implantatforundersøgelse

Gratis forundersogelse

Kom ind til en tryg snak med en af vores specialister, og få en kvalificeret vurdering af dine tænder.

Hos Implantatklinik København tilbyder vi altid gratis forundersøgelse, forud for en mulig implantatbehandling.

For at kunne give dig den bedste behandling og service, er det meget vigtigt, at vi grundigt forventningsafstemmer dit behov for behandling, dine behandlingsmuligheder, og ikke mindst dine ønsker til resultatet forud for en implantatbehandling.

Af den grund starter vi altid vores implantatforløb, med en forundersøgelse, som danner grundlag for vores behandlingsplan – men bare rolig, det er helt uforpligtende og gratis

Group1

Du booker en gratis forundersøgelse her på siden eller ved at kontakte os på mail eller telefon

Group 22

Du kommer ind til en uforpligtende snak med en af vores tandlæger til en snak om dine udfordringer og behov

Group 43

Sammen gennemgår vi vores anbefalinger til din behandling, forløb og budget, så du altid er inkluderet i processen

Under vores gratis forundersøgelse spørger vi altid ind til:

Hvad er dit behov?

Når du overvejer en implantatbehandling hos Implantatklinik København, starter vi altid med en grundig undersøgelse af dig, som skal gøre det overskueligt og nemt at træffe beslutningen om din videre behandling. Efter undersøgelsen drøfter vi i fællesskab dine ønsker, din helbredstilstand og andre faktorer, som kan være relevante for dit forløb.

Hvordan vil et behandlingsforløb se ud?

Hvis du ønsker at få foretaget en implantatbehandling hos Implantatklinik København, er næste skridt at gennemføre en OP-scanning, (som er en røntgenscanning), der viser et oversigtbillede af dine tænder og kæbeknogler. Scanningen bruges til at vurdere, hvilken behandling, der bedst egner sig til dig.

Når vi har dannet os et overblik over dig og dine personlige behandlingspunkter, laver vi et forslag til dit videre forløb og økonomien forbundet med din behandling. Alt dette er selvfølgelig fuldstændig gratis. 

Hvad med økonomi?

Det er vigtigt, at du er tryg igennem hele processen – også når det kommer til den økonomiske del. I forhold til den økonomiske afvikling af din behandling, er vi altid åbne over for at tage en dialog omkring forskellige betalingsmuligheder, således at økonomien ikke behøver stoppe dig fra at få en behandling hos os. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg og vægter vores ekspertise – og vi plejer altid at finde at en løsning, som passer til netop den enkelte kunde.

Tip: Vi kan på det varmeste anbefale at du tager din ægtefælle, et familiemedlem eller en god ven med til forundersøgelsen. Det anbefaler vi, fordi vi har erfaring med, at en person, du er tryg ved, kan gøre beslutningsprocessen meget nemmere for dig.

Gratis Forundersøgelse 
Implantater