Tandretning med Invisalign

Dame 4

Få et flot og naturligt smil med Invisalign tandretning hos Smiledesigns

For Implantatklinik København er det vigtigt, at vi går ind og skaber den højeste grad af ekspertise på tværs af alle vores behandlingsområder. Dette har vi også gjort inden for kosmetisk tandretning med Invisalign ved at være skaberne bag den førende tandretningsklinik, Smiledesigns. Denne klinik beskæftiger sig udelukkende med tandretning, og i dag er Smiledesigns den mest erfarne tandretningsklinik på det skandinaviske marked med over 2.500 succesfulde behandlinger.

En tandretningsbehandling kræver et højt erfaringsniveau og særlige æstetiske kompetencer. Flere af de mere komplicerede tandretningsbehandlinger udføres i tæt samarbejde med os hos Implantatklinik København og Smiledesigns, netop så vi skaber de smukkeste resultater. Såfremt der er behov for plastiske opbygninger, facader eller andre relaterede behandlinger til selve tandretningen, så udfører vi dette i tæt parløb med Smiledesigns.

Jeg havde et super hurtigt og professionelt forløb hos Smiledesigns, som rettede mine tænder på kun 17 uger i alt! Man bliver altid mødt af rare mennesker og store smil - og hele forløbet var trygt med en følelse af at være i de bedste og mest kompetente hænder.

— Josephine Isabel Birkbøll

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en banebrydende tandretningsmetode, der retter dine tænder ved hjælp af en række næsten usynlige og aftagelige skinner. Skinnerne er fremstillet specielt til dine tænder, så de er behagelige at gå med – uden at forstyrre dine daglige rutiner. På baggrund af mange års erfaring og ekspertise, har Smiledesigns udviklet en unik tilgang til kosmetisk tandregulering med Invisalign. Hos Smiledesigns er du derfor sikret en top-professionel tandretning af allerhøjeste kvalitet.

Screenshot 2022 02 11 at 08.06.46
Screenshot 2022 02 11 at 08.06.55

Hvem kan få Invisalign?

Næsten alle kan få Invisalign, og vi tilbyder behandlinger lige fra mindre tandbevægelser til mere komplicerede tilfælde. Før vi kan lave en behandlingsplan, scanner vi dine tænder for at undersøge, om de kan rettes ved hjælp af Invisalign. Når dette er bekræftet, laver vi en detaljeret behandlingsplan ved hjælp af ClinCheck®, som er vores virtuelle 3D-system. ClinCheck viser den serie af bevægelser, dine tænder forventes at gennemgå i løbet af behandlingen. På den måde kan du, allerede før behandlingen begynder, se, hvordan dine tænder kommer til at se ud, når tandretningen er ovre. 

Kom ind til en gratis forundersøgelse

Hvis du overvejer at få rettet tænder med Invisalign hos Smiledesigns, vil et tandretningsforløb altid starte ud med en grundig forundersøgelse. Alle tandsæt er forskellige, og hos Smiledesigns får du altid skræddersyet den behandlingsplan, som passer til netop dig og dit smil. Hos Smiledesigns kan du booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse, så du kan blive guidet igennem dine potentielle tandretningsmuligheder med afsæt i dit tandsæt, dine behov og ønsker til resultatet. 

Du kan booke tid til en gratis forundersøgelse på Smiledesigns’ hjemmeside: www.smiledesigns.dk.

Gratis Forundersøgelse 
Implantater